Tory Burch Kvinder Badning Sko Sandaler Muldyr Beige XWfwohTJ9B

B07BZYZ8S2
Tory Burch Kvinder Badning Sko Sandaler Muldyr Beige XWfwohTJ9B
  • øverste: satin
  • materialzusammensetzung: satin
Tory Burch Kvinder Badning Sko Sandaler Muldyr Beige XWfwohTJ9B Tory Burch Kvinder Badning Sko Sandaler Muldyr Beige XWfwohTJ9B Tory Burch Kvinder Badning Sko Sandaler Muldyr Beige XWfwohTJ9B Tory Burch Kvinder Badning Sko Sandaler Muldyr Beige XWfwohTJ9B Tory Burch Kvinder Badning Sko Sandaler Muldyr Beige XWfwohTJ9B
Bredbåndsmatch.dk
Cookie- og privatlivspolitik

Afrund tal i Excel med funktionerne AFRUND, RUND.OP og RUND.NED

Her lærer du tre forskellige funktioner til at afrunde tal med i Excel.

Det drejer sig om funktionerne

Du skal være opmærksom på, at hvis du afrunder et tal, så mister du præcision. Hvis du vil undgå dette, så kan du i stedet vælge at vise færre decimaler uden at ændre tallet i sig selv.

NYHED: Jeg har netop udgivet et GRATIS Excel-kursus. Du lærer om formler, referencer, formatering og SUM-funktionen.

OBS: Bruger du den engelske version af Excel, hedder funktionerne blot: ROUND, ROUNDUP, ROUNDDOWN

Sebago Dame Meriden Penny Tøffel Mørk Taupe Nubuck lgsIviQZyz

I dette eksempel ville 114,7211, 114,7221, 114,7231 og 114,7241 blive rundet ned til 114,72 og 114,7251, 114,7261, 114,7271, 114,7281 og 114,7291 rundet ned til 114,73.

Funktionen RUND.OP vil altid runde et tal op (væk fra nul).

F.eks. runder du her et tal op til én decimal.

Funktionen RUND.NED vil altid runde et tal ned (imod nul).

F.eks. runder du her et tal ned til nærmeste heltal.

Vil du gemme guiden? Så klik blot på knappen herunder, så får du guiden i PDF – lige til at gemme på computeren eller udskrive.

Download Guide som PDF

Vil du lære endnu mere?

Så prøv vores gratis, online Excel-kursus – “Introduktion til Excel” – med det samme. Du finder det lige herunder.

Jeg har lavet et , som jeg tror er lige noget for dig.

Det består af 3 videoer, øvelsesfiler... det passer perfekt til begyndere.

+15.000 har allerede prøvet det. Nu er det din tur!

GIV MIG ADGANG TIL KURSET NU!

... Indtast din email herunder, så sender jeg kurset med det samme!

Mikkel Sciegienny 2017-12-28T12:36:17+00:00 Nike Herre Kaishi 20 Print Løbesko Sort / Gråcamo Print B3nQdyXMU
|

GRATIS EXCEL KURSUS

+15.000 har prøvet mit

gratis Excel kursus.

Du får 3 lektioner

(og øvelsesfiler) som

passer .

Indtast din email herunder.

KM Learning ApS Adresse: Gammel Kongevej 1, 1610 København V. Tlf.: 2221 7321 Email: info@proximo.dk CVR: 37614483 Eks Kvinders Satin Fuld Sål Diamanter Spidse Lukket Tå Høj Hæl Pumps Sort Gul cnZwF8O
La Sportiva Akasha Herre Sneakers Blå 11yBfhe

Du finder mange flere spændende artikler på vores blog .

Find og fjern dubletter i Excel
/ Dr Dr Martens Unisexerwachsene Pascal Backhand Brogue SchnürhalbSko Mehrfarbig Hvid/Sort Martens Unisex Voksen Pascal Baghånd Brogue Snøre Brogues Mere Farve hvid / Sort zeub7B1w
, Opp Mænds Laceup Casual Sko I Læder Os173153sort KCUm12lG6
, Nyheder / De Sidste Tider / Tidsånden / Frikirkenets generalsekretær: Nej tak til ensretning af kristentroen i Danmark!

Frikirkenets generalsekretær: Nej tak til ensretning af kristentroen i Danmark!

Når politikere kræver forbud mod at gå med kors i offentlige stillinger eller have fællesbøn på universiteterne, så er det ikke alene et forsøg på ramme muslimer, men også et forsøg på at få religion, inklusiv kristendommen, ud af det offentlige rum og ind i det helt private rum. Resultatet er en ensretning af den kristne tro i Danmark.

For religion i Danmark skal helst være privat og fuldstændig individualiseret. Noget man holder strengt mellem sig selv og en eller anden form for Gud. Nogle få sjæle kan samle sig i kirken, men man skal helst ikke synge for højt med på salmerne eller virke for begejstret. Det kunne jo tolkes som ekstremisme.

Sådan er en stor del af danskernes protestantiske religion.

Men det er jo kun én type af kristendom. Store dele af det folkekirkelige og frikirkelige landskab foretrækker en kristendom, hvor det er okay at tale om sin tro og tvivl over morgenkaffen. Mange nyder at mødes, bede sammen og læse et opmuntrende bibelvers, også på studiestederne. Og flere er dødtrætte af at blive slået i hartkorn med kvindefjendske, antidemokratiske og homofobiske radikaliserede, når de nævner deres tro på, at Bibelen er mere end et kulturhistorisk værk.

Og der kommer et virkelig træt udtryk i øjnene, når man for tiende gang hører en religionsprivatist fremføre sit argument om at ”mission og omvendelse” jo er lig med overgreb og at ”trække noget ned over hovedet på andre.” Disse privatister, der nægter andre det, som de selv eller deres forfædre fik givet: En fortælling om at være set og elsket af Gud.

Kristendom er meget mere end den indadvendte, skjulte, privatiserede udgave af Luthers lære. Kristendommen er spraglet, levende og finder stadig nye udtryksformer. Hvis vi ensretter religion og kristendom her i Danmark til én version, så afskærer vi os fra det liv, de initiativer, det drive, den tolerance og de nye ideer, som opstår, når der er højt til loftet, frihed og lige anerkendelse.

Mikael Wandt Laursen Generalsekretær i Frikirkenet

MELLEMFOLKELIGT SAMVIRKE (MS)

Denne hjemmeside Vivioo Kvinders Sandaler Højhælede Sandaler Høje Hæle Sko Blomst Højhælede Sandaler Damer Sommer Spænde Vildkat Med Sarte Hæle Med Sko Sort 5QSaayAf
. Ved fortsat brug af hjemmesiden antager vi, at du accepterer dette. Du kan slå cookies fra i din browser, selv om det vil medføre, at visse dele af hjemmesiden ikke fungerer. Du kan også læse vores persondatapolitik . Vi samler i øjeblikket penge ind til Kirkens Herresko Ruskind Sko Business Mænd Lace Orby Grå JazVp1HRk
, Skechers Herre Flex Fordel 20the Happs Udendørs FitnessSko Blau HPRAdDLx
, Van Bobble 14299/00 Sort Gr 385 kMXHfYdbZp
, Palæstina og rohingyaerne på flugt.