Naturalizer Kvinders Samantha Spidse Tå Flad Sort / Guld 5fWmn

B072P1VWMK
Naturalizer Kvinders Samantha Spidse Tå Flad Sort / Guld 5fWmn
  • læder
  • importeret
  • syntetisk sål
  • aksel måler ca not_applicable fra bue
  • hælen måler ca. 0,25
  • n5 komfortsystem
  • fleksibel sål
Naturalizer Kvinders Samantha Spidse Tå Flad Sort / Guld 5fWmn Naturalizer Kvinders Samantha Spidse Tå Flad Sort / Guld 5fWmn Naturalizer Kvinders Samantha Spidse Tå Flad Sort / Guld 5fWmn Naturalizer Kvinders Samantha Spidse Tå Flad Sort / Guld 5fWmn Naturalizer Kvinders Samantha Spidse Tå Flad Sort / Guld 5fWmn
“Find det bedste produkt, til den bedste pris”

Danmark's Førende Hjemmeside for et Sundt Liv

/ Bernie Mev Dame Tw32 Tan 76EfSl0p
/ Kaloriekontrol / Kalorier ind - kalorier ud
Af: FitnessLiv | Opdateret: 2015-10-23 18:53:32

Det er sikkert ikke nogen nyhed, at der er en klar sammenhæng mellem de kalorier vi indtager, og de kalorier kroppen forbrænder.

Desværre viser statistikkerne, at danskerne bliver tykkere og tykkere, og får derved også flere og flere livsstilssygdomme på bagrund af overvægt. Stigningen i overvægt har især fundet sted blandt de yngste aldersgrupper i Danmark, og hos personer med lav indkomst og uddannelse.

Overvægt defineres ved hjælp af et BMI tal (Body Mass Index). Det anbefalede BMI tal, skal ligge mellem 18 og 25. BMI er et tal der beregnes ud fra forholdet mellem en persons højde og vægt. Et BMI tal mellem 25 og 30, betyder man er overvægtig, og et BMI på over 30, indikerer at man er fed.

Fedme er desværre et stigende problem for folkesundheden i Danmark, og koster samfundet sindsyg mange penge hvert år.

47% af den voksne befolkningsgruppe i Danmark er overvægtige, og 13% er fede. Det er virkelig et skræmmende tal, og måske den største trussel for vores befolkning.

Der kan være mange forskellige årsager til overvægt, og hvorfor folk selv mener at de er overvægtige, men man kan ikke ændre det faktum, at hvis du putter flere kalorier ind end du forbrænder i løbet af dagen, ja så bliver du overvægtig. Selv indtagelse af få overskydende kalorier på daglig basis, munder ud i fedme på sigt.

Mange tror at fedme er arveligt, fordi tykke forældre ofte får tykke børn. Det er ikke fordi det er arveligt, men fordi børnene kopierer forældrenes måde at leve på. Hvis forældrene sidder på sofaen dagen lang, mens de spiser chips og drikker sodavand, videregiver de dette dårlige forbillede til deres børn. Den fede kost med kød og sovs og mangel på grøntsager, de serverer for deres børn dagligt, er højst sandsynlig også den kost, børnene kommer til at leve efter i deres voksenliv. Vi har et stort ansvar overfor vores børn som forældre. Vi skylder vores børn at være gode forbilleder, som de kan give videre til deres børn.

Manglende viden omkring kost og mangel på motion, er årsagen til at vi har så mange overvægtige personer i Danmark. Vores kost har ikke ændret sig i trin med at vores daglige arbejde bliver mere og mere stillesiddende, og vi generelt bevæger os mindre og mindre. Dette gælder også for vores børn. Mange cykler ikke længere når de skal i skole, men bliver kørt af forældrene. Det gør de til dels, fordi vi er bekymrede for dem i trafikken, men det betyder også, at vi skal finde andre måder at få motion ind i børnenes hverdag på.

HOLD DIG OPDATERET

BJERRINGBRO-SILKEBORG ELITEHÅNDBOLD A/S

Vestre Ringvej 7 8850 Bjerringbro Telefon 86 68 05 60 kontor@bjerringbro-silkeborg.dk

Det kommer til at koge i JYSK arena
2. maj, 2018
Nøglekamp mod KIF: Sådan kommer Bjerringbro-Silkeborg i semifinalen
27. april, 2018
Bjerringbro-Silkeborg indgår partnerskab med Alm. Brand om henvisning af forsikringskunder
25. april, 2018
Matchbold i JYSK arena
23. april, 2018
Markussens aften i hjembyen
23. april, 2018

Topkamp lørdag i JYSK arena: Michael Knudsen forventer et hårdt slag men tror på sejr, når Bjerringbro-Silkeborg tager i mod Skjern.

Kampgejsten er stor hos Bjerringbro-Silkeborg forud for lørdagens topkamp i en stopfyldt JYSK arena mod Skjern. Det er en af de kampe, som man glæder sig ekstra meget til, fortæller Bjerringbro-Silkeborg-anfører Michael Knudsen.

– Det er altid fantastisk at spille i en fyldt JYSK arena, og så er det en topkamp, som begge hold vil gøre alt for at vinde. Der er masser af opmærksomhed omkring kampen, og for os handler det om at sende et signal om, at vi vil gøre os gældende i toppen.

– Skjern er pt. et af de hold, der står stærkest i billedet til at vinde guld, så vi skal ind og se, om vi kan lykkes med at slå dem, fortæller Michael Knudsen.

Skal vinde alle hjemmekampe Han har selv en fortid i Skjern, men det var dengang håndboldkongen var knægt! Lørdag bliver han en del af et hårdt fysisk slag, som udover Knudsen får Bjarte Myrhol, Jonathan Stenbäcken, Klaus Thomsen og Rasmus Jensen i nogle af hovedrollerne.

– Det er en vigtig kamp for os. Lige nu har vi al vores fokus på 888Ligaen, og så skal vi kunne matche Skjern og vinde den kamp. Vi skal meget gerne vinde alle vores hjemmekampe, men det bliver en topkamp med masser af fight fra begge hold.

– Vi skal smadre Skjern, lyder det fra Bjerringbro-Silkeborgs anfører.

Skjern er en stærk modstander Før kampen har både Bjerringbro-Silkeborg og Skjern 10 point på henholdsvis 2.- og 3.pladsen i 888Ligaen. Skjern har dog spillet en kamp færre end lørdagens kumpaner. Vestjyderne har bare tabt en kamp i denne sæson, og de har tillige leveret flotte resultater i VELUX EHF Champions League, hvor de topper gruppe C.

– Hvis man ser det fra Skjerns stol, er det også en af de rigtig vigtige kampe. Hvis de vinder, har de ligesom skabt et hul ned til os, og vi ved, hvor vigtig grundspilsplaceringen er, siger Michael Knudsen, der forklarer, at Bjerringbro-Silkeborg har brugt i alt otte kampfri dage på at forberede sig intensivt på mødet med Skjern.

– Det er en stærk modstander, vi står overfor. Skjern er et svært hold at spille mod. De har spillet rigtig godt med masser af tempo i deres spil. De er gode i kontraspillet og kommer med masser af fart i angrebsspillet, men vi fokuserer ikke kun på Skjern. Vi har også fokus på vores eget spil, og hvordan vi kan forbedre os.

Alle siddepladser er for længst revet væk til topkampen lørdag eftermiddag, men der er stadig få ståpladser tilbage til Bjerringbro-Silkeborg mod Skjern. De kan købes på www.billetsalg.dk/bsv .

Kampen fløjtes i gang kl. 16.10, og har man ikke plads i JYSK arena, kan man følge med på TV2, DR P3, Radio Silkeborg og MJA.dk.

Jonas Løytved - Presse- og kommunikationsansvarlig i Bjerringbro-Silkeborg. 22 år gammel og har været en del af BSV-familien siden 2010. Studerer Cand.Merc.(Kom.) på Copenhagen Business School. Arbejder desuden som Marketing Assistant hos IMPACT. Kontakt mig på jl@bjerringbro-silkeborg.dk eller på +45 23 32 32 35. Wilson Staff D100 Hybrid venstre Matrix Ozik Altus 56 Stiv 28 Grader OGIJ9ixA
Instagram LinkedIn
Det kommer til at koge i JYSK arena
2. maj, 2018

Det kommer til at koge i JYSK arena

Se mere
Nøglekamp mod KIF: Sådan kommer Bjerringbro-Silkeborg i semifinalen

888ligaen i herre håndbold kampen mellem BSV (Bjerringbro Silkeborg) og GOG Håndbold 18042018 i JYSK Arena, Silkeborg, Denmark.

Om bibliotekerne

Biblioteket tilbyder

Online tilbud

Sådan gør du

Kontakt

Biblioteket i Kilden - Nygårds Plads 31 - 2605 Brøndby - Danmark - Telefon: 43 28 20 00 - E-mail: bibvo@brondby.dk Brøndbyv ester Bibliotek - Glentemosen 13 - 2605 Brøndby - Danmark - Telefon: 43 28 20 60 - E-mail: bibvester@brondby.dk Biblioteket i Brønden - Brøndby Strand Centrum 60 - 2660 Brøndby Strand - Danmark - Telefon: 40 24 66 98 - E-mail: bibstranden@brondby.dk